Τι καιρό θα κάνει τις μέρες των Χριστουγέννων

Τι καιρό θα κάνει τις μέρες των Χριστουγέννων Facebook Twitter
0

Με πιο γλυκό καιρό θα κάνουν Χριστούγεννα οι Έλληνες, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, με τον παγετό ωστόσο να επιμένει. Ο καιρός το τριήμερο των Χριστουγέννων θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις μόνο στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 24, που είναι και η παραμονή των Χριστουγέννων, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ στα υπόλοιπα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Να σημειωθεί πως αναμένεται παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Από το μεσημέρι βέβαια αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και ανατολικά βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM