Η "συμμορία των χρηματοκιβωτίων" ξαναχτύπησε: Ληστεία σε φαρμακευτική εταιρεία

Η "συμμορία των χρηματοκιβωτίων" ξαναχτύπησε: Ληστεία σε φαρμακευτική εταιρεία Facebook Twitter
0

Ληστεία σημειώθηκε σε αποθήκη γνωστής φαρμακευτικής εταιρίας, τα ξημερώματα, στον Αυλώνα, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για ένα ακόμη «χτύπημα» της γνωστής «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων».

 Ειδικότερα, στις 03:10, πέντε άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην αποθήκη της εταιρείας, που βρίσκεται στο 48-ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και με την απειλή καραμπίνας ακινητοποίησαν τον φύλακα, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν. Αμέσως μετά, πήγαν στο λογιστήριο, απ΄ όπου σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, ενώ φεύγοντας πήραν το αυτοκίνητο του φύλακα.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM