Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ Facebook Twitter
0

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 8 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 28.

Η επίθεση είχε στόχο αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ. Τα θύματα ήταν άμαχοι, ενώ η νατοϊκή δύναμη ανακοίνωσε ότι μεταξύ των τραυματιών είναι τρεις Αμερικανοί.

Από τους τραυματίες οι 25, είναι επίσης πολίτες, ενώ από την επίθεση καταστράφηκε αριθμός οχημάτων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών υγείας στην Καμπούλ.

Αξιωματούχος των αρχών ασφαλείας δήλωσε νωρίτερα ότι η έκρηξη έγινε σε μικρή απόσταση από την πρεσβεία των ΗΠΑ, αλλά κι από κτιριακό συγκρότημα που χρησιμοποιείται από την αποστολή υποστήριξης του ΝΑΤΟ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM