Επεισόδια στην Κοζάνη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, πριν από την ομιλία Τσίπρα

Επεισόδια στην Κοζάνη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, πριν από την ομιλία Τσίπρα Facebook Twitter
Φωτογραφία: kozan.gr
4

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Κοζάνη, έξω από το Εκθεσικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

 

Η ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές που βρίσκονταν στο σημείο, όταν οι συγκεντρωμένοι θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου αλλά παρεμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε φτάσει στον χώρο αρκετή ώρα νωρίτερα.

 

Επίσης, όπως αναφέρει το kozan.gr, οι συνδικαλιστές του σωματείου «Σπάρτακος» της ΔΕΗ εμφανίστηκαν με ένα φέρετρο έξω από το εκθεσιακό κέντρο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.

Επεισόδια στην Κοζάνη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, πριν από την ομιλία Τσίπρα Facebook Twitter
Φωτογραφία: kozan.gr
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έτσι ειναι αγαπητε Αλέξη. Υποσχέθηκες τα παντα σε συνδικαλιστές για να πάρεις την εξουσία και τωρα όπου πας παίρνεις και τα ματ μαζί σου για να μην σε βουτήξουν απο τα αυτιά αυτοί που εσυ νταντευες!!!!
Το ξέρω ότι ακούγεται μονότονο όταν το επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι σημαντικό να μη ξεχνάμε και να μη συνηθίζουμε: Αν ο Τσίπρας ήταν αντιπολίτευση, θα ήταν έξω με τους συνδικαλιστές και θα κατήγγειλε τις φασιστικές πρακτικές της κυβέρνησης που δε θα τους άφηνε να προσεγγίσουν.Τώρα πάει πανηγυρικά να τους φέρει τα καλά νέα, ότι η ΔΕΗ ιδιωτικοποιείται και ότι αυτό επιτέλους θα φέρει ανάπτυξη!