Πόσο αηδιαστικό μπορεί να είναι το να αλλάζεις σεντόνια κάθε 4 εβδομάδες; - Απάντηση: ΠΟΛΥ!

Πόσο αηδιαστικό μπορεί να είναι το να αλλάζεις σεντόνια κάθε 4 εβδομάδες; - Απάντηση: ΠΟΛΥ! Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις από δεκάδες αηδιασμένους τηλεθεατές προκάλεσε μια γυναίκα από το Μπέρμιγχαμ που εξομολογήθηκε στην κάμερα  ότι αλλάζει τα σεντόνια της μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες - και μερικές φορές τέσσερις «όταν τα πράγματα ζορίζουν».

Η Alice Beer, συνεργάτης της εκπομπής This Morning, πήγε στο σπίτι της Karen Aldridge και της ζήτησε να δείξει στον αέρα τα άπλυτά της, ενώ στη συνέχεια επιθεώρησε το στρώμα της για να διαπιστώσει πόσο βρώμικο είναι. Όταν η γυναίκα αποκάλυψε τις συνήθειες της, το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να ξεκινούν ένα ανελέητο κράξιμο, αποκαλώντας την από «τεμπέλα» μέχρι «βρώμικη αγελάδα». 

Η Karen προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ζει σε αυτό το σπίτι εδώ και 27 χρόνια, ενώ πρόσθεσε πως το στρώμα που κοιμάται εκείνη και ο σύζυγός της είμαι μόλις 3 ετών όταν το στρώμα που κοιμάται ο γιος της δεν έχει αλλαχθεί τα τελευταία 12 χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, το καθάρισμα εκείνου του στρώματος είχε εξίσου αηδιαστικά αποτελέσματα.

Ο ειδικός σε θέματα υγιεινής, Luke Rutterford, έσπευσε βέβαια να καθησυχάσει εξηγώντας πως «προφανώς και σε ένα κρεβάτι θα βρεις ιδρώτα, νεκρά κύτταρα και βακτήρια» αλλά πως το μεγάλο πρόβλημα είναι τα ακάρεα. Ο ίδιος συμβούλευσε τον κόσμο να σκουπίζει τακτικά το κρεβάτι, να αερίζει το στρώμα ανοίγοντας τα παράθυρα και να πλένει τα σεντόνια σε υψηλές θερμοκρασίες για να απαλλάσσονται από τα ακάρεα. 

Δείτε το βίντεο και την έκπληξη της Karen όταν είδε τι έβγαλε το στρώμα της μετά το καθάρισμα:

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM