Τραγωδία στην Εύβοια: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος που σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του

Τραγωδία στην Εύβοια: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος που σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του Facebook Twitter
0

Ο δικηγόρος του 30χρονου που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή του σπιτιού τους στην Εύβοια έκανε έκκληση για στήριξη ειδικών αλλά και της τοπικής κοινωνίας στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό, δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ποτέ δεν έβγαινε στο δρόμο με το αυτοκίνητο.

Του ζήτησε η θανούσα να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Μπήκε εντός του αυτοκινήτου, κάτι που είχε ξανακάνει στη αυλή μόνο, συνεπώς δεν ήξερε, έχασε την ψυχραιμία του προφανώς και την χτύπησε, υποστήριξε ο συνήγορος του 30χρονου. 

«Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος...» δήλωσε χαρακτηριστικά στο eviazoom.gr.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Είχαν κανονίσει τα παιδιά μετά από ένα μήνα να παντρευτούν». Χτες του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.

«Kάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και από κει και πέρα θεωρούμε ότι ήταν ένα τραγικό συμβάν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου.Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τον πόνο τους. Γιατί παρατηρούμε και φαινόμενα ανθρωποφαγίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο εντολέας μου είναι συγκλονισμένος και θέλει και την υποστήριξη από ψυχολόγο. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», κατέληξε ο δικηγόρος του 30χρονου.

 

Πηγή: eviazoom.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM