Διαψεύδει ο Βίτσας τα περί διορισμών συνεργατών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Διαψεύδει ο Βίτσας τα περί διορισμών συνεργατών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Facebook Twitter
0

Διέψευσε κατηγορηματικά το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, δημοσιεύματα περί διορισμών συνεργατών σε γραφεία υπουργών και ειδικότερα στο γραφείο του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως δημοσιεύματα παραπληροφόρησης με αφορμή τοποθετήσεις για την κάλυψη θέσεων συνεργατών σε γραφεία της κυβέρνησης. Είναι δεδομένο ότι οι "διορισμοί" αυτοί είναι για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών στη στήριξη του κυβερνητικού έργου, όπως προβλέπεται, και λήγουν το αργότερο με τη λήξη της θητείας του κάθε υπουργού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα στην ανακοίνωση αφού προστίθεται ότι το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, έχει τη χαμηλότερη δυνατή στελέχωση με πολιτικούς συνεργάτες διευκρινίζεται ότι «όσον αφορά στη συγκεκριμένη πρόσληψη στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, για την οποία γίνεται λόγος στα δημοσιεύματα, είναι για την κάλυψη κενής θέσης συνεργάτη που αποχώρησε. Άρα δεν είναι επιπλέον πρόσληψη αλλά αντικατάσταση».

«Πάντως, η ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης το μόνο που δεν έχουν ακόμα κατηγορήσει την κυβέρνηση είναι γιατί δεν κάνει διορισμούς υπουργών μέσω ΑΣΕΠ!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM