Ουκρανία: Έκρηξη αυτοκινήτου στο κέντρο του Κιέβου σε ώρα αιχμής- Νεκρός ένας άντρας

Ουκρανία: Έκρηξη αυτοκινήτου στο κέντρο του Κιέβου σε ώρα αιχμής- Νεκρός ένας άντρας Facebook Twitter
0

Ένας Γεωργιανός σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν εξερράγη ένα όχημα στο κέντρο του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, εν ώρα αιχμής σήμερα το απόγευμα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.


Ο Αρτέμ Σεβτσένκο, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, δήλωσε ότι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.


«Ένας άγνωστης προέλευσης εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ένας άνδρας από τη Γεωργία σκοτώθηκε» συμπλήρωσε.


Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο όχημα. Μια γυναίκα που τραυματίστηκε διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ένα παιδί βγήκε αλώβητο.


Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 112 πρόβαλε εικόνες όπου διακρίνεται ένα μαύρο Toyota, η αριστερή πλευρά του οποίου έχει καταστραφεί από την έκρηξη.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM
Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM