Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
0

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το σώμα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα στο Β΄νεκροταφείο Αθηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι μαχαιριές αυτές δείχνουν το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ.  «Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν.

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter

Η 32χρονη ήταν υπάλληλος της Α' ΔΟΥ Πειραιά και ο πατέρας της είχε συνδέσει νωρίτερα τη δολοφονία της με την δουλειά της, ζητώντας «να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του». Μάλιστα, ανέφερε ότι η κόρη του είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM