Δασκάλα δημοτικού σχολείου στον Άλιμο φέρεται να προέτρεψε παιδιά να χτυπήσουν 9χρονο συμμαθητή τους

Δασκάλα δημοτικού σχολείου στον Άλιμο φέρεται να προέτρεψε παιδιά να χτυπήσουν 9χρονο συμμαθητή τους Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
7

Ένα σοβαρό περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου έπειτα από καταγγελία των γονέων ενός 9χρονου μαθητή σε βάρος της δασκάλας μουσικής, έχει έρθει εδώ και λίγες ώρες στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εν λόγω δασκάλα κατηγορείται ότι προέτρεψε τους μαθητές της 4ης δημοτικού να χαστουκίσουν τον συμμαθητή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 9χρονος φέρεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος να προσποιήθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, με τη δασκάλα να ενοχλείται και να λέει στους συμμαθητές του, «σηκωθείτε και ρίξτε του φάπες να σταματήσει».

Κάποια παιδιά σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητής τους, ο οποίος φέρεται να είπε στους γονείς του, «σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι».

Οι γονείς απευθύνθηκαν στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Συγκεντρώνονται υπογραφές από τους γονείς για την απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολείο, με αναφορές ότι υπήρξαν στο παρελθόν και άλλα περιστατικά, ενώ οι γονείς του 9χρονου κατέθεσαν και ασφαλιστικά μέτρα.

Πηγή: ant1news.gr

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM