Παγκόσμια αναγνώριση για την Άννα Κορακάκη - H ΔΟΕ την επέλεξε ως αθλήτρια - πρότυπο

Παγκόσμια αναγνώριση για την Άννα Κορακάκη - H ΔΟΕ την επέλεξε ως αθλήτρια - πρότυπο Facebook Twitter
0

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη επελέγη ως αθλήτρια-πρότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι στο Μπουένος Αϊρες.

Η Κορακάκη είναι μεταξύ των 25 αθλητών και αθλητριών που πρότειναν οι Διεθνείς Αθλητικές Ομοσπονδίες για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής στη διάρκεια των Αγώνων, προκειμένου να συμβουλεύσουν αλλά και να υποστηρίξουν τους 3.998 νέους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση.

Η επιλογή των συγκεκριμένων ατόμων, πέρα από τις αθλητικές τους επιτυχίες, στηρίχτηκε στην ξεχωριστή προσωπικότητα και τον άμεμπτο χαρακτήρα τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM