Έγκλημα στην Κρήτη - 34χρονος σκότωσε τον πατέρα του με μαξιλάρι

Έγκλημα στην Κρήτη - 34χρονος σκότωσε τον πατέρα του με μαξιλάρι Facebook Twitter
1

Μια οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Φορτέτσας συγκλονίζει την Κρήτη. 34χρονος άνδρας δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του μετά από άγριο καβγά που είχαν το βράδυ των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr πατέρας και γιος έπιναν μαζί παρέα με έναν ακόμη άντρα.


Όταν εκείνος έφυγε από το σπίτι και έμειναν οι δυο τους ξέσπασε άγριος καυγάς καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός.

Πάνω στον καβγά ο 34χρονος έπιασε ένα μαξιλάρι και με αυτό φέρεται να έπνιξε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε το πρωί η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ ομολόγησε την πράξη του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Όταν εκείνος έφυγε από το σπίτι και έμειναν οι δυο τους ξέσπασε άγριος καυγάς καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός."30 χρόνια μετά το θυμήθηκε;