Η Σελίν Ντιόν έχει μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του Ρενέ Ανζελίλ και λέει πως συνεχίζει να του μιλά

Η Σελίν Ντιόν έχει μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του Ρενέ Ανζελίλ και λέει πως συνεχίζει να του μιλά Facebook Twitter
0

«Σφίγγω το χέρι του άντρα μου και "χτυπάμε ξύλο" μαζί, πριν από κάθε show» εξομολογήθηκε η Σελίν Ντιόν.

Ο σύζυγός της, ο Καναδός μουσικός παραγωγός Ρενέ Ανζελίλ, πέθανε τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 73 χρόνων από καρκίνο στους πνεύμονες. Όμως, η τραγουδίστρια έχει φροντίσει να έχει ένα μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του, το οποίο φυλά πάντα κοντά της. «Ακόμη και μετά την αποχώρησή του, εξακολουθώ να του μιλάω», είπε στο περιοδικό Stellar Magazine.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις μουσικές σκηνές ως φόρο τιμής στον Ρενέ. «Ο σύζυγός μου ήθελε να επιστρέψω στη σκηνή πριν πεθάνει, αυτό είναι που ήθελε πάνω απ' όλα. Έτσι, επέστρεψα ενόσω ζούσε ακόμα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα συνέχιζα. Κι έτσι, του απέδειξα ότι ναι, θα συνέχιζα», εξηγεί. 


«Του είπα ότι έχω τα παιδιά [σ.σ. τον 17χρονο Τσαρλς και τα εφτάχρονα δίδυμα, Νέλσον και Έντι] κι ότι θα πρέπει να μ' εμπιστεύεται... Φαντάζομαι ότι ήθελε, πριν φύγει, να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να του αποδείξω, κάθε μέρα, ότι είμαι καλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αισθανόμαστε δυνατοί. Είμαστε καλά» συνέχισε.



Για τον σύζυγό της λέει πως «της δίδαξε τόσα πολλά» και το ότι έδωσε τα πάντα γι' αυτήν. «Υποθήκευσε το σπίτι του για να πληρώσει για το πρώτο μου άλμπουμ [σ.σ. το "La voix du bon Dieu" του 1981]. Έκανε σπουδαία δουλειά. Αυτό που μου έδινε σ' όλη τη ζωή του θα είναι πάντα μαζί μου», είπε η ίδια.

Όσο για τα γενέθλιά της στις 30 Μαρτίου, που θα γίνει 50 ετών, λέει: «Δεν είμαι κορίτσι με εμμονή στα γενέθλια, ούτε καν όταν ήμουν 20. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον θα κάνω ένα σόου. Αλλά το 5 είναι ο γούρικος αριθμός μου, άρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι 50»

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM