ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2012 | 13:08

oops! Τι έγινε ρε παιδιά?

Σε περίπου δύο μήνες θα σβήσω μια τούρτα με 29 κεράκια. ΠΝΙΓΟΜΑΙ! Πότε έφτασα τα 30? Και βέβαια είμαι γυναίκα. Και φέτος το καλοκαίρι πήγα σε 5 γάμους ενώ παράλληλα η σελίδα μου στο facebook μοιάζει με την ηλεκτρονική έκδοση του "Παιδί & νέοι γονείς". Όλοι οι φίλοι μου και συμμαθητές μου παντρεύονται, φουσκώνουν και γεννάνε! Ή το άλλο, βλέπω φωτογραφίες τους και πλέον δεν βλέπω τα παιδιά που ήξερα, αλλά μεγάλους κανονικούς ενήλικες, με μπυροκοιλιές και λεπτές ρυτίδες...και τον εαυτό μου πια δεν τον αναγνωρίζω. Λέγομαι πια ΓΥΝΑΙΚΑ και όχι κοριτσάκι. Με αποκαλούν "κυρία" και τα 18άρια μου μιλάνε στον πληθυντικό. Και να πω πως όλα είναι στρωμένα; Σκατά ολέ! Χωρίς δουλειά, με μία σχέση που καλά καλά δεν προλάβαμε να τη χαρούμε και αρχίσαν οι απειλές για γάμο...μα το χειρότερο, είναι ότι στενεύουν τα περιθώρια για επιπολαιότητες, τρέλες & λάθη.
1
 
 
 
 
σχόλια
αστα να πανε.. κι εδω μια απο τα ιδια! λες και το γραψα εγω αυτο το κειμενο, με την διαφορα οτι εγω εχω δουλεια και αποφευγω να εχω σχεση! χαχαχα''αρχισαν οι απειλες για γαμο''..???? αν το βλεπεις ως απειλη... αστο καλυτερα..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon