ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2012 | 09:14

Πρόβλημα...

Η σχέση μου δεν γουστάρει την κολητή μου... και επειδή της το έχει δείξει με τον τρόπο του εκείνη έχει απομακρυνθεί... ουφφφφ τι να κάνω? δεν θέλω να χάσω ούτε εκείνος αλλά ούτε τη φίλη μου... δεν την πάει ρε παιδιά με τίποτα... δεν μ αφήνει ούτε να βγαίνω μαζί της... εκείνη βέβαια μου πέταξε για έναν γκόμενο χαλάς μια φιλία... δεν την θέλει γιατί αυτός κάποτε μου είχε διαλύσει την ψυχολογία και εκείνη νευρίαζε έτσι όπως μου φερότανε... και τον είχε πιάσει και του το είπε ότι δεν της φέρεσαι καλά και θα με βρεις μπροστά σου αν την πληγώσεις... μετά όμως αυτός άλλαξε αλλά δεν την θέλει με τίποτα! πείτε γνώμη ρε παιδιά... χάνω τη φίλη μου!
1
 
 
 
 
σχόλια
" δεν μ αφήνει ούτε να βγαίνω μαζί της... "Δεν σε αφήνει;;; Δεν είσαι μικρό παιδί και δεν είναι ο πατέρας σου! Υπάρχουν φυσικά σύντροφοι που για χι λόγους δεν γουστάρουν τους φίλους μας, αλλά αν ήταν ώριμος - εκτός του οτι θα σου φερόταν καλύτερα χωρίς να χρειαστεί να του το πεί κάποιος..- θα έκανε πίσω και εντάξει μπορεί να μην βγαίνατε όλοι μαζί για καφέ κάθε μέρα αλλά ήμαρτον, δεν του πέφτει δα και λόγος!Και απο τα λεγόμενά σου ακόμα, φαίνεται τουλάχιστον σε μένα πως ανησυχείς περισσότερο για τη φιλία. Πες του οτι είναι δικό σου θέμα αλλά και μιλήστε ανοιχτά. Πες του πόσο σε πληγώνει όλο αυτό, αν νοιάζεται θα υποχωρήσει. Δεν είναι δα και θέμα του ΟΗΕ, κοινή λογική χρειάζεται. Μην αγχώνεσαι. Αυτοί που αξίζουν είναι αυτοί που προσπαθούν.
Scroll to top icon