Τραγικός θάνατος για άντρα που έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι 40 μέτρων στο Λαύριο

Τραγικός θάνατος για άντρα που έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι 40 μέτρων στο Λαύριο Facebook Twitter
2

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 36χρονος μοτοσικλετιστής στο Λαύριο καθώς έπεσε με τη μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι βάθοθς 40 μέτρων.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Καμάριζας Λαυρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έκανε moto-cross στην περιοχή στην οποία υπάρχουν διάσπαρτα πηγάδια λόγω των παλαιών μεταλλίων.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί με τη μοτοσυκλέτα του στο σημείο εκείνο και γύρω στις 18:30 έπεσε σε ένα πηγάδι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του κατά την πτώση του σε αυτό.

Οι 12 πυροσβέστες που έσπευσαν με 4 οχήματα στο σημείο τον ανέσυραν νεκρό, έπειτα από ειδική επιχείρηση, ενώ η σορός του διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η λύση δεν είναι να μπαζώνουμε τα πηγάδια! Πηγές λένε πως υπάρχουν πολλές πινακίδες που προοιδοποιούν για τους κινδύνους σε εκείνη την περιοχή. Πολύ κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογένεια του, αλλά όπως κάθε χόμπι έτσι και το moto-cross χρειάζεται προσοχή!! Καλή η αδρεναλίνη, αλλά με μέτρο.