Δικογραφία για τα επεισόδια κατά τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφία για τα επεισόδια κατά τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Προσπάθεια μπλοκαρίσματος ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, από μέλη συλλογικοτήτων, στην Θεσσαλονίκη. (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
0

Δικογραφία σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το μεσημέρι κατά τη διάρκεια κινητοποίησης για τους πλειστηριασμούς, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σημειώνει, ότι έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ιδιώτη.

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν όταν διαμαρτυρόμενοι ενάντια στους πλειστηριασμούς συγκρούστηκαν με κλοτσιές και μπουνιές με αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό πως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέταξε διοικητική έρευνα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι για τους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη της ΛΑ.Ε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM