Το Τwitter παρουσιάζει το Timestamps, έναν νέο τρόπο να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο

Το Τwitter παρουσιάζει το Timestamps, έναν νέο τρόπο να μοιράζεστε ζωντανά βίντεο Facebook Twitter
0

Για όποιον θέλει να βασίσει το ακροατήριό του στην καλύτερη χρήση του βίντεο, το Twitter εισάγει μια νέα λειτουργία η οποία επιτρέπει την προβολή του «καλύτερου» μέρους ενός ζωντανού βίντεο.

Το Twitter λανσάρει από σήμερα μια νέα λειτουργία που θα διευκολύνει την κοινή χρήση μιας βασικής στιγμής ή του καλύτερου αποσπάσματος από ένα ζωντανό βίντεο, έτσι ώστε όσοι παρακολουθούν το tweet να μην χρειάζεται να μεταβούν στο τμήμα της εκπομπής για το οποίο μιλάει.

Το χαρακτηριστικό, που ονομάζεται «Timestamps», είναι κάτι που το Twitter λέει ότι χτίστηκε σε απάντηση της υπάρχουσας συμπεριφοράς των χρηστών στο Twitter, η οποία δείχνει μια όλο και μεγαλύτερη αφοσίωση στα ζωντανά βίντεο.

Μέχρι πριν, οι χρήστες μπορούσαν να «τουιτάρουν» μόνο ολόκληρο το ζωντανό βίντεο. Έτσι, εάν ήθελαν να τονίσουν ένα συγκεκριμένο τμήμα, θα έγραφαν στο tweet και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή του βίντεο όπου αρχίζει το μέρος της «καυτής» σκηνής.

To Timestamps κάνει όλη αυτή τη διαδικασία απλούστερη. Τώρα, όταν πατάτε για να μοιραστείτε ένα ζωντανό βίντεο (ή την αναπαραγωγή ενός ζωντανού βίντεο), μπορείτε να μεταβείτε στην ακριβή ώρα που θέλετε να παρακολουθήσει το κοινό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας σκέψεις στο tweet και να το δημοσιεύσετε ως συνήθως.

Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα γρήγορο μοντάζ, να κόψετε ό,τι δεν σας αρέσει μέσα από ένα εύκολο μενού που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή, και να κάνετε retweet μόνο το απόσπασμα που σας αρέσει από ένα ήδη υπάρχον βίντεο.

Ο καθένας που βλέπει το tweet θα αρχίσει να παρακολουθεί ακριβώς τη στιγμή που καθορίσατε. Εάν το βίντεο εξακολουθεί να είναι ζωντανό, τότε οι χρήστες θα μπορούν να παραβλέπουν τη χρονική στιγμή που έχετε ορίσει κάνοντας κλικ στο κουμπί «live» ή θα μπορούν να μετακινηθούν μπρος - πίσω στο βίντεο με σκρολ, όπως επιθυμούν.

Η νέα επιλογή μοιάζει να «δένει» καλά με τις προσπάθειες του Twitter να τονώσει τη ζωντανή ροή του, στην οποία η εταιρεία επικεντρώνεται με αθλητικά νέα, δελτία ειδήσεων και άλλων εκδηλώσεων.

H νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές του Twitter για Android και iOS συσκευές, στο Twitter μέσω υπολογιστή και στο Periscope, την εφαρμογή που επιτρέπει live streaming μέσω κινητών.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θηλασμός ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση του μικροβιώματος και της υγείας των πνευμόνων

Τech & Science / Ο θηλασμός ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση του μικροβιώματος και της υγείας των πνευμόνων

Τα δεδομένα μελέτης επέτρεψαν στους ερευνητές να αποσυνδέσουν την επίδραση του θηλασμού στο μικροβίωμα του βρέφους από μια σειρά άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων
LIFO NEWSROOM
Είχε η Γη δακτύλιο όπως ο Κρόνος; - Τι αποκαλύπτουν οι κρατήρες στην επιφάνεια του πλανήτη

Τech & Science / Είχε η Γη δακτύλιο όπως ο Κρόνος; - Τι αποκαλύπτουν οι κρατήρες στην επιφάνεια του πλανήτη

Επιστήμονες θεωρούν ότι οι ανώμαλες θέσεις των κρατήρων πρόσκρουσης, τα συντρίμμια μετεωριτών σε ιζηματογενή πετρώματα, τα τσουνάμι και η σύντομη έκθεση μετεωριτών σε διαστημική ακτινοβολία σχετίζονται
LIFO NEWSROOM
Έρχονται αλλαγές στο Instagram με στόχο την προστασία των εφήβων

Διεθνή / Έρχονται αλλαγές στο Instagram με στόχο την προστασία των εφήβων

Η εφαρμογή θα εμποδίζει τους εφήβους να βλέπουν ευαίσθητες φωτογραφίες και βίντεο - Οι γονείς θα βλέπουν σε ποιους λογαριασμούς στέλνει μηνύματα το παιδί τους - Οι έφηβοι θα λαμβάνουν επίσης μια ειδοποίηση για έξοδο από την εφαρμογή μετά από 60 λεπτά χρήσης κάθε μέρα
LIFO NEWSROOM
Ατλάντα: Τα βαγόνια του μετρό μετατράπηκαν σε υφάλους για κοράλια και θαλάσσιες χελώνες

Τech & Science / Ατλάντα: Βαγόνια τρένων μετατράπηκαν σε υφάλους για κοράλλια και θαλάσσιες χελώνες

«Ο τεχνητός ύφαλος φαίνεται υπέροχος και μας ενθαρρύνει η ποσότητα της ανάπτυξης των κοραλλιών και της δραστηριότητας της θαλάσσιας άγριας ζωής», δήλωσε ο Κάμερον Μπρίντον, θαλάσσιος βιολόγος
LIFO NEWSROOM