Συνέλαβαν τέσσερις παρκαδόρους μπαρ και κέντρων διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας

Συνέλαβαν τέσσερις παρκαδόρους μπαρ και κέντρων διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
3

Σε συλλήψεις παρκαδόρων προχώρησε η τροχαία μετά από έλεγχο στο κέντρο της Αθήνας.

Το φαινόμενο με τους παρκαδόρους στημένους στην άκρη του δρόμου, μπροστά από εστιατόρια και μπαρ για να εξυπηρετούν πελάτες δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά είναι κάτι που έχει γίνει πιο έντονο σε αρκετές περιοχές και προκαλεί προβλήματα.

Η ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρει πως συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι αντιτίμου έξω από κέντρα διασκέδασης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 1-4-2018, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του Κέντρου Αθηνών.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων (τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου δέκα  ευρώ ανά όχημα και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πεντακόσια ογδόντα (580) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια