Live

ΥΠΕΞ: Η ΝΔ δεν εξέφρασε καμία ανησυχία κατά την ενημέρωσή της για την ΠΓΔΜ

ΥΠΕΞ: Η ΝΔ δεν εξέφρασε καμία ανησυχία κατά την ενημέρωσή της για την ΠΓΔΜ Facebook Twitter
SOOC
0

Το υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη χθεσινή ενημέρωση από τον Νίκο Κοτζιά για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδείξει «επιτέλους» σοβαρότητα και υπευθυνότητα. 


«Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τα όσα ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την ενημέρωση που της παρέσχε ο υπουργός Εξωτερικών το απόγευμα της 4ης Απριλίου, για άλλη μία φορά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» τονίζει στην ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του υπουργού.

Ο κ. Κουμουτσάκος επισήμαινε νωρίτερα πως η ανησυχία της ΝΔ έχει ενταθεί μετά την ενημέρωση, τονίζοντας ότι τυχόν λύση θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις που συνδέονται με τις «εύλογες ευαισθησίες των Ελλήνων».

Το ΥΠΕΞ επικαλείται τα πρακτικά που τηρήθηκαν κατά την χθεσινή ενημέρωση του Τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου, υπογραμμίζοντας ότι η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας «δεν εξέφρασε ουδεμία επιφύλαξη ή ανησυχία» κατά την ενημέρωσή της και έκανε μόνο επιβοηθητικά σχόλια.

Το υπουργείο εκτιμά πως οι σχετικές ανακοινώσεις της ΝΔ γίνονται για την εξυπηρέτηση εσωκομματικών σκοπιμοτήτων.

Πολιτική
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM