Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου Facebook Twitter
Ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ συνελήφθη την Τετάρτη από Έλληνες στρατιώτες που περιπολούσαν στον Έβρο, όταν μπήκε με σκαπτικό μηχάνημα παράνομα στις Καστανιές. (EUROKINISSI)
0

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο Τούρκος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στις Καστανιές Έβρου επειδή πέρασε παράνομα τα σύνορα, την ώρα που έκανε χωματουργικές εργασίες.

Στον 38χρονο Μουσά Αλερίκ, υπάλληλο στο Δήμο Αδριανούπολης, έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η Ελλάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψή του τακτοποίησε τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε ο 38χρονος να διωχθεί σύμφωνα με το νόμο για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα και να απελαθεί γρήγορα στη γειτονική χώρα.

Στην Αδριανούπολη τον 38χρονο Αλερίκ περίμενε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους σύμφωνα με το Evros News ο δήμαρχος της πόλης, τοπικοί φορείς και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM