ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2012 | 02:06

ειναι λαθος το σεναριο οχι εγω....

Και ναι χρωσταω παντου ρευμα,ενοικια,τηλεφωνο,ιντερνετ,φιλους!και ναι βαριεμαι να παω δουλεια και να δω της μιζερες φατσες τους και δεν παω λοιπον. και ναι με παιρνει ο υπνος και στη σχολη δεν παταω και ναι κανω σεξ με οποιον μου αρεσει μετα δεν θελω να ξανα δω κανεναν...και ναι λοιπον τα εχω χαμενα δεν ξερω τι μου γινεται θελω να μεινω μονη οσο θελω να ερωτευθω ακουω το SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND acoustic version και γραφω σε μια εφημεριδα τον πονο μου ποσο πιο χαμηλα???και ναι ειπα να κοψω το καπνισμα αλλα καπνιζω ακομα απο το κομμενο και ναι ολα ειναι λαθος κ γω το ξερω αλλα δεν εχω κουραγιο να κατσω να στεναχωρηθω!!!και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ απλα... εχω βαρεθει να ζω οπως μας εχουν επιβαλλει εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια,εχω βαρεθει να βλεπω τι μιζερια στα ματια του κοσμου,εχω βαρεθει να παιζω στοιχημα για να βρω εναν φυσιολογικο ανθρωπο σε αυτη την πολη εχω βαρεθει να πληρωνω 2 ευρω τον καφε για εξω και να ειναι γλυκος και οχι μετριος,εχω βαρεθει να μην βλεπω στο δρομο ουτε εναν να εχει ducati monster και να ειναι ωραιος τι αλλο να πω ελεος πια ελεος!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδη παραδίδεις τα όπλα επειδή ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος όπως γουστάρεις εσυ? Δηλώνεις ότι δε πας στη δουλειά γτ βαριέσαι τις μίζερες φάτσες των συναδέλφων σου? Δε πας στη σχολή γιατί κοιμάσαι? Γλυκιά μου στον κόσμο επιβιώνουν οι δυνατοί...αυτοί που το πρωί σηκώνονται ακόμα και αν το πάπλωμα είναι ζεστό και βαρύ γιατί έχουν όνειρα και θα παλέψουν για αυτά....και ξέρουν ότι τα όνειρα εκπληρώνονται με κόπο, με συννεφιασμένα κρύα πρωινά και άδεια μοναχικά βράδυα! Δε σου χρωστάει κανείς, δε θα πολεμήσει κανείς για σένα, και αυτοί που σ'αγαπούν είναι οι σύμμαχοι σου στον αγώνα αλλά έχουν το δικό τους πόλεμο να αντιμετωπίσουν....Και αν η γνώμη του κόσμου δε σε ενδιαφέρει, και καλά κάνεις, να αρχίσεις να φοβάσαι ότι σε κάποια χρόνια εσύ θα αποκαλείς τον εαυτό σου "loser", οι άλλοι θα σε έχουν απλά ξεχάσει....μιλάς για τη μιζέρια στα μάτια των άλλων, απο τον τρόπο όμως που μιλάς φαντάζομαι μια απέραντη μιζέρια στα δικά σου μάτια.Φτιάξε όνειρα. Το σενάριο είναι σωστό, εσύ απλά επιλέγεις τελυταίο ρόλο.
Scroll to top icon