ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2012 | 18:02

Θέλω την γνώμη σας σε κάτι....

θέλω να μου πείτε αν είναι καλό ή κακό να δίνουμε ευκαιρίες σε μία σχέση. Δεν αναφαίρωμαι απαραίτητα στο κέρατο.. γενικά στις συμπεριφορές... Ολοι στην αρχή δείχνουν τον καλυτερο εαυτό τους.. μόλις πάρουν την επιβεβαίωση που θέλουν..χαλαρώνουν..και ξεκινάνε τα προβλήματα... Είμαι 2 χρόνια με ένα παιδί... με το οποίο δεν ταιριάζω καθόλου.. τον αγαπάω μεν αλλα κάθε μέρα τσακονόμαστε... του λέω τι με ενοχλεί..δεν μου δίνει σημασία... με φτάνει στα όρια μου..του λέω να χωρίσουμε..και μου βάζει τα κλάματα και μου λέει ότι θα αλλάξει και ότι με αγαπάει.. αλλάζει για μια εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια.. αυτό σημβαίνει εδώ και 1 1/2 χρόνο... και ερωτώ....εγώ του δίνω ευκαιρίες...αυτός με κοροιδευει... τελικά μήπως έπρεπε να μην είχα δώσει??? Αν το είχα κάνει αυτό θα ήμουν εγωιστρια... τωρα τι είμαι ???
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάθε φορά με πιάνει στο φιλότιμο.. αλλά δεν μπορώ άλλο.. νιώθω χαζή πλέων.....εχω χάσει την αυτοεκτίμηση μου!!! Δεν τραβάει άλλο... αλλά και όταν του λέω να χωρίσουμε...δεν με αφήνει..το κακό είναι οτι μένουμε και μαζί... και θα πρέπει να φύγω εγώ αφού αυτός δεν φέυγει!!!!
Scroll to top icon