ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2012 | 20:49

6 μηνες

Δεν αντεχω αλλο γαμωτο.Μονο διαβασμα και διαβασμα για τις γαμημενες πανελληνιες.Ελπιζω να γραψω καλα οπως μου αξιζει και να γινω η δικηγορος η ψυχολογος η καθηγητρια,να περασω ενα καλοκαιρι θεικο,να βρω γκομενο και να ηρεμησω.αντε. υπαγετε γαμηθηναι οσοι μου τα πρηζετε.
1
 
 
 
 
σχόλια
ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟ...ειναι πολυ σημαντικο να μην αφησεις το αγχος και την κουραση να σε κταβαλει! Οπως μου ειχε πει μια καθηγητρια οι πανελληνιες ειναι ενας αγωνας με τον εαυτο μας...με ηρεμια μπορεις να τα πετυχεις ολα...τα διαλειμματα ειναι σημαντικα οπως και οι βολτες! ειναι ο τροπος να γεμισεις μπαταριες!! Με δυνατη θεληση μπορεις να πετυχεις τα παντα! Το καλοκαιρι σου θα ειναι απιθανο καθως και το επερχομενο φθινοπωρο και ο χειμωνας ως φοιτητρια πλεον! Περσυ βρισκομουν στην ιδια θεση (θεωρητικη και εγω) και μπορω να σου πω οτι μου λειπουν καποιες στιγμες...η αισθηση που εχεις τη στιγμη που τελειωνεις το τελευταιο μαθημα, που ξενυχτας γλεντωντας και συνειδητοποιωντας οτι τελειωσες ειναι το κατι αλλο!! κουραγιο και καλη επιτυχιαααααα!
Scroll to top icon