ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2012 | 12:42

παντρεμενος με παιδια

πριν 3 χρονια τον ειδα για πρωτη φορα..βρισκοταν στον ιδιο χωρο εργασιας ...ενιωθα μια απιστευτη ελξη κοιταζομασταν ολοι την ωρα με κυνηγουσε μου ζητουσε να βγουμε εγω τπτ..αυτος βεβαια παντρεμενος με παιδια εγω ελευθερη...δεν εγινε ποτε τιποτα τον απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι..ζητηγα συνεχως να με μεταφερουν σε αλλα καταστηματα να μην τον αντικριζω ..ομως ξανα γυρισα και πλεον μονιμα και εκανα το λαθος ..βαδιζω σε ενα παρανομο δρομακι...πφφφφ τα ειπα!! δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν ολοι θα με κατακρινουν και θα εχουν εν μερη δικιο αλλα....οσα ορια ρε παιδια και φραγμους να βαλεις θα βρεθει μια γαμημενη στιγμη που θα τα σκατωσεις ολα..
1
 
 
 
 
σχόλια
"οσα ορια ρε παιδια και φραγμους να βαλεις θα βρεθει μια γαμημενη στιγμη που θα τα σκατωσεις ολα." : δεν ισχύει για όλους και ειδικά για τέτοια θέματα, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. δεν θα σε βρίσουμε γι' αυτό. το θέμα για μένα είναι το εξής: βοηθάς στην εξαπάτηση ενός ατόμου, της γυναίκας του εραστή σου. και νιώθεις τύψεις γι' αυτό, όσο και αν προσπαθείς να τις θάψεις και να δικαιολογηθείς -στον εαυτό σου-. η συμπεριφορά σου έρχεται σε αντίθεση με τις δικές σου αξίες, όχι μόνο με της κοινωνίας ή των φίλων σου. Γι' αυτό αισθάνεσαι άσχημα, γιατί δε ζεις σύμφωνα με τις δικές του ηθικές αξίες.
Scroll to top icon