ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2012 | 00:17

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Είμαι στο δεύτερο έτος στο πανεπιστήμιο και μέχρι τώρα δεν έχω κάνει παρέες από την σχολή ούτε έχω περάσει πολλά μαθήματα. Είμαι τυχερή που ο κολλητός μου από το λύκειο σπουδάζει στην ίδια πόλη με εμένα, αλλά έχει κάνε παρέες από την δική του την σχολή. Δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται αποκλειστικά μαζί μου (και δεν το απαιτώ άλλωστε). Κοντεύω να τρελαθώ. Και χρωστάω και του κόσμου τα μαθήματα. Οι γονείς μου πληρώνουν ενοίκια κι εγώ δεν έχω περάσει σχεδόν τίποτε. Δεν ξέρω τι να κάνω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αφου αναφερεις τα ανοικια που πληρωνουν οι γονεις σου, σημαινει οτι εχεισ συναισθηση του οικονομικου βαρους που εχουν. Ξεκινα να διαβαζεις συστηματικα. Αλλωστε χωρισ παρεες εχεισ απλετο χρονο μοναξιας. Αξιοποιησε τον . Και φυσικα αν βρεις μια δουλιτσα θα σε βοηθησει και οικονομικα και ψυχολογικα και σιγουρα ειναι ενας ακομα τροπος να γνωρισεις ατομα για παρεουλα. Προσπαθησε να στεθεις στα ποδια σου και ολα θα ερθουν. καλη τυχη.
Scroll to top icon