ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2012 | 07:03

Βαρέθηκα

να βλέπω την πρώην να καλοπερνάει με τον επόμενο. Βαρέθηκα να ψάχνω για γκόμενα, να βρίσκομαι σε ηλίθιες σχέσεις με προβληματικές γκόμενες. Δεν θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα μόνος μου. Βαριέμαι να γνωρίσω πεντακόσιες γκόμενες πάλι μέχρι να βρω μία που να μου αρέσει και παράλληλα να είναι όμορφη και να με γουστάρει. Βαρέθηκα γενικότερα.... Θα ήθελα για μια φορά τα πράγματα στην ζωή μου να ήταν απλά και εύκολα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήταν εύκολα,θα είχαμε όλοι όσα θέλαμε.. Πότε χώρισες με την πρώην σου..?Μήπως απλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και για αυτο τα βλέπεις στραβά και απογοητεύεσαι? Όπως και να'χει, όλα είναι θέμα χρόνου. Αυτό που χρειάζεσαι, θα έρθει όταν μέσα σου είσαι έτοιμος να το υποδεχτείς, πιστεύω.. Και μερικές φορές η μοναξιά είναι όμορφη.. Παρτο σαν ευκαιρία να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου! Παρ'όλα αυτά, να ξέρεις, σε καταλαβαίνω όσο κανένας άλλος..
Scroll to top icon