ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2012 | 08:13

σκαταααα

τον τελευταιο χρονο εχω παρα πολυ πιεσμενο προγραμμα(δουλευω,σπουδαζω και παραλληλα βοηθω την μαμα μου στην μετακομιση της στην αθηνα) και το αποτελεσμα ? απο την στιγμη που χωρησα με τον πρωην μου (πριν 2 χρονια) ειμαι μονη(...σαν το λεμονι)αυτος σπουδαζει εξω και τελοςπαντων με παιρνει τηλεφωνα για να βγουμε τωρα τα χριστουγεννα που θα ερθει ελλαδα και εγω ειμαι σε μια κατασταση αδιεξοδου γιατι απο την μια δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του αλλα απο την αλλη χρειαζομαι καποιον γτ θα μου στριψει στο τελος. και θα μου πειτε, που ειναι το προβλημα?αυτος οταν ειχαμε χωρησει ηταν ψυχακι. μου ελεγε οτι θα αυτοκτονησει και αλλα τετοια(και το κακο ειναι οτι ικανο τον εχω να κανει καμια μαλακια και να το εχω κριμα την ζωη μου).και ρε παιδι μου γενικα δεν θελω να νιωθω οτι τον κοροιδευω Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι σιγουρη πως αυτο ειναι το καταλληλο μερος να ποσταρω τα παραπανω αλλα φανταστηκα πως ο τιτλος ῾εξομολογησεις῾ χωραει τα παντα μεσα του.γραψτε την αποψη σας παρακαλω γτ στις φιλες δεν εχω πει τπτ (θα με βρισουν που ξαναασχολουμε μαζι του και θα χουν (ισως) δικιο)
1
 
 
 
 
σχόλια
Απλά φοβάσαι να μείνεις μόνη σου.. Βλέπω έχεις φίλες και αυτές είναι το καλύτερο στήριγμα στην μοναξιά σου. Μην καταπιέζεσαι, το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ κάποτε και ήμουν χάλια ψυχολογικά. Όταν έδωσα ένα τέλος ένιωσα τη ζωή μου αλλαγμένη και πιο καλά! Όσον αφορά την αυτοκτονία, για εμένα είναι ανώριμος και ηλίθιος. Φύγε μακριά μη σε πάρει καμιά μπόρα και εσένα.
Scroll to top icon