ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2012 | 20:40

σχεση απο αποσταση

Θέλω την γνώμη σας, χτές μου ξεφούρνισε πώς τον πίεζω λεεί, που ρωτάω πως ειναι η μέρα του και με ποίον βγαίνει, πώς μίλαμε στο skypr, έτσι γιάτι πρέπει, πώς όταν η μέρα του είναι δουλεία σπίτι τι άλλο να μου πεί... νίωθει πως έαν δεν μου στείλει καληνύχτα θα τον μαλώσω σαν μικρο παιδί. Λείει ειμαι πιεστική... Έχουμε σχεση από αποστάση είναι υπερβολή να μίλαμε κάθε μερα skype... πώς αλλιως θα διατήρηθει, ξέρω δεν είναι ιδιαίτερα ομολιτικός αλλά οκ..! κανά 2 φορές τον έχω ρώτηση δογματικά που είναι και με ποιόν.. από την άλλη λεει πως μ αγαπάει.. εαν μαγαπουσε δεν θα ένιωθε οτι τον πιέζω... στέναχςριεμαι που δεν μπορώ να του στέλνω πια... είπα να κάνω κράτη.. να του δώσω χώρο.., αλλά σχέση είναι αυτή... δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν έχουμε κοιν΄ βιώματα να μην μιλάμε και κα΄θε μέρα... τι σχέση είναι αυτή... τι θα μας ενώνει, νίωθω μόνη μου..μηπώς να μην το παλευω άλλο..
1
 
 
 
 
σχόλια
είναι πολύ δύσκολη φάση. τι είναι αυτό που σας ενώνει; Βασικό συνδετικό στοιχείο των ερωτικών σχέσεων είναι η φυσική παρουσία του ενός στη ζωή του άλλου, (χάδια, σεξ, κοίταγμα στα μάτια, βόλτες). Βέβαια υπάρχουν και άλλα πιθανά συνδετικά στοιχεία, όπως τα κοινά ενδιαφέροντα, κοινά βιώματα, αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση, θαυμασμός, κοινό όραμα για το μέλλον, κοινή/παρόμοια κοσμοθεωρία και αξίες. Όταν λείπει η φυσική παρουσία, πρέπει τα άλλα να είναι τόσο δυνατά που να "κρατήσουν" τη σχέση, ώστε να είναι ο ένας στη ζωή του άλλου ακόμη κι αν δεν είναι με τη φυσική έννοια "εκεί". Εσείς έχετε άλλη γλώσσα, άλλα βιώματα, δεν είναι και ομιλητικός. Πρέπει να ψάξεις, αν τα συνδετικά στοιχεία που απομένουν αρκούν για να σας κρατούν "μαζί". Το ότι νιώθεις μόνη σου είναι ένα σημάδι.
Scroll to top icon