Πόσα κερδίζει και πώς ξοδεύει τα εκατομμύριά του ο Λιονέλ Μέσι

Πόσα κερδίζει και πώς ξοδεύει τα εκατομμύριά του ο Λιονέλ Μέσι Facebook Twitter
0

Ο Λιονέλ Μέσι είναι, σύμφωνα με το Forbes, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τον ίδιο να βγάζει μόλις τη σεζόν 2017-18, 111 εκατομμύρια δολάρια. 

Γνωρίζουμε πως ζει σ' ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Βαρκελώνη και οδηγεί ένα αυτοκίνητο αξίας διακοσίων χιλιάδων δολαρίων. Μόνο αυτά όμως.

Από που φθάνουν, λοιπόν, τα έσοδά του και πως τα ξοδεύει ένας παίκτης που έχει αποφασίσει να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας; 

Charlando con mis chicos ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Ήδη από το 2017 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσέλονα, η οποία για τα επόμενα χρόνια θα βάζει στο λογαριασμό του Αργεντινού σταρ 80 εκατομμύρια δολάρια. 

Στο συγκεκριμένο, μάλιστα, συμβόλαιο σημειώνεται πως η ρήτρα αποδέσμευσης, σε περίπτωση που κάποια άλλη ομάδα θελήσει να τον αγοράσει, θα πρέπει να πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 835 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέραν, όμως, του ποδοσφαιρικού του συμβολαίου έχει συνάψει και αρκετές συμφωνίες με εμπορικά brands. Με την αθλητική εταιρία Adidas μόνο έχει υπογράψει εφόρου ζωής συνεργασία.

Έχει, επίσης, υπογράψει συμφωνίες με τη Gatorade, τη Pepsi και την MasterCard. Μ' αυτόν τον τρόπο προσθέτει άλλα 27 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του. 

Ζει σε μια βίλα λίγο έξω από την Βαρκελώνη. Διατηρεί ακόμη το οικογενειακό του σπίτι στην Αργεντινή, ωστόσο, κανένας από τους οικείους του δε ζει μόνιμα εκεί. 

Ya en casa con la familia y unos buenos mates !!!! Los amo ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Σε γενικές γραμμές έχει διατηρήσει μυστική την προσωπική του ζωή. Με τη σύζυγό του γνωρίζονται από μικροί, παντρεύτηκαν και έχουν κάνει τρία παιδιά. 

Τα social media, σε αντίθεση με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τα χρησιμοποιεί κυρίως για ανεβάζει προσωπικές του στιγμές και όχι διαφημίσεις εμπορικών brands. 

Ουσιαστικά τη μόνη φορά που η οικονομική του ζωή βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ήταν όταν κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και πλήρωσε πρόστιμο στις ισπανικές αρχές. 

Το συνολικό ποσό έφτασε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στο σκάνδαλο είχε εμπλακεί και ο πατέρας του ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει επτακόσιες χιλιάδες ευρώ λιγότερα. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM