ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2013 | 13:02

αποριες γ τους αντρες μαζεμενες

εισαι σε ενα κλαμπ, σε μια καφετερια και σε κοιταζει κάποιος..α.π ξερεις τι θελει να κανει μαζί σ? δλδ αν θελει μονο να σε πηδηξει ή να σε γνωρίσει?απορω γτ νομιζα οτι το σεξ της μιας βραδιας γινοταν με 1,2 κουβεντες,σταρατες.σε μια φιλη μ ειχε τυχει να την κοιταζει ενας να της μιλησει να ανταλλαξουν αριθμους, μηνυματα μεχρι και ραντεβου θα της προτεινε κι αυτος όμως τελικα να την πηδηξει ηθελε,όχι σχεση.β.αν ο αλλος σε δει και θελησει απλα να το κανει μαζι σ,φταις κι εσυ? εννοω δεν μεταδιδεις μια σοβαροτητα σαν κοπέλα?γ.ποια τα ορια μεταξυ σοβαρης και ξενερωτης?δ.ξενερωνετε αμα η αλλη ειναι παρθενα?ε.γτ ολοι οι ωραιοι και οχι οι μαλακες ειστε πιασμενοι????! οεο?
1
 
 
 
 
σχόλια
α. Θέλει να σε πηδήξει. Να θέλει σχέση με το που σε είδε αποκλείεται επειδή δεν σε γνωρίζει.β. Δεν υπάρχει αυτό. Αν τον κόψεις για τύπο που θέλεις να πηδηχτείς μαζί του, του κάθεσαι. Αν θέλεις σώνει και καλά σχέση, του κάνεις την δύσκολη, και περνάς χρόνο μαζί του για να γνωριστείτε κλπ. γ. Το ίδιο πράγμα είναι. δ. Προσωπικά όχι. ε. Δεν είμαι ωραίος και δεν ξέρω.
Scroll to top icon