ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2013 | 01:44

......

από τη μέρα που χώρισα έχω αφεθεί τελείως.. κοιμάμαι ελάχιστα, είμαι συνέχεια με τις φόρμες, απεριποίητη ,τρώω όποτε θυμηθώ και δεν έχω όρεξη για τίποτα...το πρόβλημα είναι ότι κάθε μέρα λέω από αύριο..αλλά το αύριο είναι ίδιο με το χθες και εγώ δεν λέω να συνέλθω και να ξανά αγαπήσω τη ζωή..
1
 
 
 
 
σχόλια
Τι κερδίζεις από αυτό?Οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, το ίδιο και οι άνθρωποι. Δεν γίνεται να αφήνεις τη ζωή και την καθημερινότητα σου..Ρε παιδί μου, μια ζωή την έχεις.Όσο δύσκολος κι αν είναι ένας χωρισμός, όσες σκέψεις κι αν τριγυρίζουν στο κεφάλι σου, πρέπει να σηκωθείς, να σουλουπωθείς και να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησες!Αν σε κάθε χωρισμό και σε κάθε δυσκολία τα παρατούσαμε, τότε θα ήμασταν όλοι στα σπίτια μας κλεισμένοι και θα υποφέραμε. Μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε κάτι τόσο ψυχοφθόρο, που μέσα σου γνωρίζεις ότι είναι λάθος..Κάνε το αύριο σήμερα και ξεκίνα αμέσως. Προλαβαίνεις ακόμα :)
Scroll to top icon