ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2013 | 18:58

Re:Καλύτερα με δύο παρά με έναν;

Καλησπέρα παιδιά.Λογικά θα την έχετε διαβάσει την εξομολόγηση με τίτλο "Καλύτερα με δύο παρά με έναν" και αν πάλι όχι ορίστε το link http://www.lifo.gr/confessions/view/43464.Όσο το διάβαζα γελούσα γιατί δεν ήθελα να πιστέψω οτι ταυτίζομαι τόσο με την συγκεκριμένη εξομολόγηση.Δεν μπαίνω συχνά στις εξομολογήσεις του Lifo.Αυτή τη φορά μπήκα λόγο μίας σελίδας στο facebook εν ονόματι "Life at Serres".Στη συγκεκριμένη σελίδα ο διαχειριστής κράζει και ξεφτιλίζει οτιδήποτε του κάνει κέφι,άνά πάσα στιγμή!Εντάξει είναι καλός,γελάω και γελάει πολύς κόσμος και έχει δίκιο αλλά σήμερα έκανε κάτι και τον μίσησα.Ανέβασε την εξομολόγηση αυτή που σας linkαρα παραπάνω.Είμαι φοιτητής στο τμήμα τοπογραφίας των Σερρών και η κοπέλα μου είναι μαθήτρια σε τοπικό λύκειο της πόλης.Ήθελα να το αποφύγω αλλά..και ναι είναι 18 χρονών.Ωραία το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να κατηγορήσω ούτε το αγόρι της κολλητής της ούτε την ίδια,για τον λόγο και μόνο οτι όλα έγιναν ανώνυμα.Δεν έχω αποδείξεις.Αλλά μισό λεπτό,δεν υπάρχει περίπτωση άλλος από την σχολή μου να έχει κοπέλα 18 χρονών και να είναι αυτός αντί για εμένα;Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Από την μία θέλω να της ρίξω καντήλια και από την άλλη σκέφτομαι οτι την αγαπάω και οι πιθανότητες να κάνω λάθος είναι μεγαλύτερες από τις πιθανότητες για το αντίθετο.Σκέφτηκα να βρω το αγόρι της κολλητής της και να τον έβαζα να μιλήσει και να μου τα πει όλα.Ακόμα και αυτό να έκανα θα το έλεγε στην κολλητή της και όλα θα γινότανε μαλλιά κουβάρια..Θα το μάθαινε η κοπέλα μου και θα άρχιζε τα περί εμπιστοσύνης.Τελικά ακούγεται σαν να έχω άδικο και να είμαι ανασφαλής αλλά τι να κάνω;Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο όλη μέρα!
1
 
 
 
 
σχόλια
την πηγαινεις συχνα εκδρομες στο βουνο και της τα πληρωνεις ολα? αν δεν βλεπεις αλλους γνωστους τριγυρω μαντεψε για ποιον χτυπαει η καμπανα... εγω αν ημουν ανδρας και ειδικα κερατωμενος θα την πηδαγα μαζι με το αγορι της κολλητης και μετα θα μοιραζα το βιντεο σε ολα τα σερρας.... αν παλι δεν γουσταρεις ομαδικα πηδα τη μονος σου! μην ξεχασεις να προωθησεις το λινκ κι εδω!
Scroll to top icon