ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2013 | 01:24

....

είμαι 22 χρονών φοιτητής! Μου έχουν έρθει κοινόχρηστα, τηλέφωνο, δευαπ, δεη και ήδη ένα χρωστούμενο ενοικιο! (δεν δουλεύω για προφανείς λόγους) στν τράπεζα έχω 45ευρώ και οι γονείς μου μία! Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα πλάκωμα στο στήθος!Ξέρω, ότι άλλοι είναι σε χειρότερη μοίρα, αλλα είμαι φοιτητής, μ κακοφαίνεται. Υποτίθεται ποντάρουμε σε αυτή τν εμπειρία!! Γιατί έτσι;Αντε, καλό ξημέρωμα να έχουμε!Π.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η φοιτιτικη ζωη ειναι μια αξεχαστη εμπειρια. Ειναι μια τετραετια με φιλους, βολτες καφεδακια κατω απο τα δεντρα, ταβλι, διαβασμα, σκονακια, εραστηρια κλπκλπκλπ. Ειναι οντως μια περιοδος που ονειρευομαστε απο μικροι να ζησουμε και εισαι τυχερος που τα καταφερες.Θα σου πω ομως οτι ακριβως επειδη γινεσαι φοιτητης σε ηλικια ανω των 18, επειδη ακριβως φοιτεις σε αλλη πολη ωστε να φυγεις απο το πατρικο, ειναι μια εξισου σημαντικη εμειρια για τη ζωη που σε περιμενει. Και δυστυχως η ζωη εχει και ΔΕΗ, και ΟΤΕ και κοινοχρηστα και παααρα πολλα εξοδα που αυτη τη στιγμη ουτε και σου πςρνανε απο το μυαλο. Μηπως να συνηθιζεις σιγα σιγα και να μη θεωρεις δεδομενο οτι φοιτητικη ζωη ειναι απλα παραταση της παιδικης ανεμελιας?
Scroll to top icon