ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2013 | 19:03

Εξομολόγηση

Πριν ανακαλύψω τις "Εξομολογήσεις" πάντα έγραφα greeklish. Όταν όμως ξεκίνησα να τις διαβάζω, παρατήρησα ότι σχεδόν όλοι γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και έτσι παρασύρθηκα και γω.Εξομολογούμαι λοιπόν ότι όταν γράφω εξομολογήσεις/σχόλια, πριν τα καταχωρίσω, τσεκάρω στο google τυχόν λέξεις που μπορεί να έχω κανει λάθος, για να μην με κράξετε. Αυτό όμως πλακα-πλάκα μου βγήκε σε καλό διότι έχω καταφέρει να διατηρήσω μεχρι στιγμής σωστή ορθογραφία. Επείδή όμως χρειάζομαι λίγη δουλίτσα παραπάνω για την σύνταξη, έχω ξεκινήσει να διαβάζω βιβλία και άρθρα. Εκτός από αυτό θέλω να εμπλουτίσω και το λεξιλόγιο μου γιατί ώρες-ώρες νιώθω σαν άλιεν, αφού μερικές φορές όταν διαβάζω δικες σας εξομολογήσεις ή σχόλια και χρησημοποιείτε "ακαταλαβιστικες" λέξεις, τρέχω στο google να δω τι σημαίνει -καλά όχι πάντα μη τα παραλέω- και αυτό είναι που με κάνει να σας θαυμάζω. Θα μου πείτε ότι δε χρησημοποιείτε και τόσο δύσκολες λέξεις, ε, για μενα μερικες ίσως να 'ναι λίγο. Άλλοι πάλι θα μου πείτε, τώρα ενδιαφέρθηκες να μορφωθείς; στο σχολείο τι έκανες; Απλά βλεπω τα δικά σας γραπτά και αναρωτιέμαι, εγώ που ζω; Δεν έχω περάσει σε καποιο πανεπιστήμιο και δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, εννοω ότι αυτοί που έχουν σπουδάσει συνηθως μιλούν και γραφουν ωραία. Στο σχολείο ντάξει, δεν ήμουν κι απ τις καλύτερες μαθήτριες ουτε κι απ τις χειροτερες, ίσως δεν ήθελα; ισως βαριόμουν; ίσως δεν το είχα; ίσως επειδή κατάγομαι απο αγροτική οικογένεια και ζω σε χωριό; ίσως λίγο απο ολα... Αυτα!Love you guys!
10
 
 
 
 
σχόλια
http://www.copywriters-redbook.gr/redbook/index.html Δες αυτό το link αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να μάθεις να γράφεις Ελληνικά. Όσο για τα υπόλοιπα, διάβασμα, διάβασμα, και πάλι διάβασμα κι αν χρειαστείς κάτι είμαι ειδικός!Μπορώ να σου προτείνω ό,τι θελήσεις από θέμα υλικού.
Scroll to top icon