ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2013 | 18:21

Αγανακτηση

Λοιπόν,θα πω κάτι για πρώτη κai τελευταία φορά,αν και άργησα να το καταλάβω,και όσο πιο νωρίς το καταλάβετε,τόσο το καλύτερο,γτ δεν αξίζει να χαλιόμαστε άλλο.Όλες οι γυναίκες,όλες όμως,δίχως εξαίρεση είναι καρ***ες μέσα τους,αργά ή γρήγορα έτσι γίνονται όλες τους,είτε το δείχνουν είτε όχι.Γουστάρουν ας το πούμε τα "κακά παιδιά",τα "απρόβλεπτα",τα "μυστήρια",αυτά που δεν μπορούν να έχουν,"κακά παιδιά" για να τα αλλάξουν κλπ.Έχαψα το παραμυθάκι ότι γουστάρουνε τα καλά παιδιά,που τις σέβονται,τις νοιάζονται και λοιπά.Διαπίστωηση: ούτε αυτές δεν πιστεύουν αυτά που λένε."Θέλω ένα καλό παιδί κλπ".Και μόλις πας,δεν κάνεις,γιατί τυχαίως έχουν γνωρίσει έναν (συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας) ,παρτάκια που τις γράφει στα τέτοια του συνεχώς,νοιάζεται μόνο για την πάρτη του,και τις έχει μόνο σαν μια τρύπα,και αυτές τον ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ.Όλες αυτό ζητάνε τελικά,φτύσιμο,ξύλο και μηδέν σεβασμό,μην ακούτε τις μαλακίες και τις κλαψομουνιές καμίας.Όταν κλαίγονται μετά,γιατί τις παρατάνε (hit and run που λέμε),μην τις συμπαρασταθείτε,γιατί θα φάτε και κάνα friendzone,και επίσης καλά να πάθουν γιατί ήταν επιλογή τους.Τα καλά παιδιά είναι βαρετά,μονότονα,δεν είναι δυνατοί,δεν έχουν αυτοπεποίθηση,δεν είναι στα κυβικά μου,λένε.Λουστήτε τα δάκρυα σας τότε.Σεβασμός μηδέν.Αν βέβαια βρείτε εξαίρεση (υπάρχουν κάποιες ακόμη),φερθήτε τες όπως πρέπει,γιατί αργά η γρήγορα θα αλλάξει,έχουν αυτή την τάση οι γυναίκες.Η καθεμιά θα παίρνει αυτό που της αξίζει πλέον.No more Mr.Nice Guy.Ολα αυτα πηγαζουν απο την απποριψη.Ολα τα "κακα παιδια" ηταν καποτε καλα,φερονταν καλα και νοιαζονται,αλλα δεν πηραν την ιδια ανταποκριση.Αλλα πλεον δεν χαλιομαστε για καμια σας.Γυναικα σωστη μονο η μανα και η γιαγια.τελος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εσυ για να κραζεις ετσι, μολις σε παρατησαν...! Το οτι ΕΣΥ επεσες πανω στην λαθος κοπελα, δεν σημαινει οτι ολες οι κοπελες ειναι ''καρ....ς''. Α και κατι ακομα, το αν εισαι καλο ή κακο παιδι δεν λεει τιποτα....βγαλτο απ το κεφαλι σου! Ολοι φαγαμε και ριξαμε χιλοπιττες,ετσι ειναι η ζωη. Θα πληγωθεις και θα πληγωσεις.Αν ακομα πιστευεις οτι ολες οι γυναικες ειναι οπως τις περιγραφεις, μην δινεις ευκαιρια σε καμια,μεινει μονος σου για παντα, και στην τελικη οσο το σκεφτεσαι πες στην μαμακα σου να σου ετοιμασει ψωμι και νουτελα κ ενα ποτηρι πορτοκαλαδα.
Εισαι αρκετα μπερδεμενος.Με το απολυτο αυτο υφος που εχεις,και τη βλακεια που σε δερνει δεν προκειται να πας μπροστα.Ξεμπερδεψε λιγο τα πραγματα με τον εαυτο σου πρωτα,και μετα ισως να εισαι ικανος να σκεφτεσαι καθαρα και να μην λες τετοιες μαλακιες.
Scroll to top icon