ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2013 | 21:29

Πως έκανα κάτι με παντρεμένο.

Πριν από κάποια χρόνια, όταν ήμουν 23 χρονών, είχα πάει διακοπές το καλοκαίρι. Μέναμε σε κάτι σαν μικρά σπιτάκια και δίπλα μας ήτανε άλλα σπιτάκια που μένανε άλλοι. Κάθε μέρα λοιπόν έβλεπα κάποιον στο απέναντι σπιτάκι. Τον έβλεπα μόνο του (η με τους γονείς του) και μια μέρα του μίλησα. Ήπιαμε κρασί και μετά κάναμε έρωτα. Ο Χ ήτανε τότε 28 ετών.Μετά από αυτό που έγινε μου είπε ότι είχε πολύ καιρό να νιώσει έτσι ωραία. Τι γλυκός σκέφτηκα κτλ κτλ. Πήγε λοιπόν να κοιμηθεί και πήγα κι εγώ. Το πρωί ξύπνησα γιατί χτύπαγε την πόρτα ένα κοριτσάκι. Ήταν μαζί του κι άλλο ένα κι ήτανε και δίδυμα. Και βλέπω τον Χ.να έρχεται να μου λέει με συγχωρείτε και τα παιδάκια να τον φωνάζουνε μπαμπά!!!Δεν είχα σκεφτεί ούτε για λίγο ότι θα ήτανε παντρεμένος κι ούτε ρώτησα γιατί το θεώρησα δεδομένο ότι δεν θα ήτανε μιας και δεν είχε ποτέ αναφέρει τίποτα (πιο αφελής εγώ δεν γίνεται).Ήρθε κι η γυναίκα του κι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα μια μεγάλη απογοήτευση με τον εαυτό μου και ξενέρωσα τόσο μαζί του που ούτε καν τον ξανακοίταξα. Ντράπηκα τόσο που δεν το έχω πει πουθενά.Πως μπορείτε και κάνετε κάτι με παντρεμένους δηλαδή?
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσυ απο πανω τι εννοεις ακριβως???Γιατι προσωπικα ναι συμφωνω με το οτι οποιος ειναι ελευθερος κανει οτι θελει,αλλα απ την αλλη, αν ερθει κ στην πεσει ενας ''οικογενειαρχης'' πρεπει να σεβαστεις το γεγονος οτι εχει γυναικα και παιδια και να μην κανεις κατι οσο κι αν γουσταρεις. Τοσο απλα. Δ-ε-ν ειναι σωστο, ουτε αυτο που κανουν αυτοι,ουτε ειναι σωστο ελευθερες να ''ενδιδουν'' στα πεσιματα απο παντρεμενους. Γιατι κυρια μου θα σου αρεσε στην τελικη να ησουν παντρεμενη,να εχεις τα παιδακια σου και ο αντρας σου να την πεφτει στις ελευθερες??Μην κανετε αυτο που δεν θα θελατε να σας κανουν. Καλος μαλακας αυτος,γιατι φαινεται το ποσο ''ωριμος''κ το ποσο ''κυριος΄΄ ειναι και καλη ευκολη κι η ελευθερη που ενω ξερει,ενδιδει!!!Τελος, εσυ που εγραψες το κειμενο,δεν εχεις να ντραπεις για κατι.Ειλικρινα δεν εκανες ΕΣΥ κατι κακο, δεν ηξερες οτι ηταν παντρεμενος και δεν στο ειπε κι αυτος...απλα ετυχες σε αλλον ενα αληθινο μαλακα.
Scroll to top icon