Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Βράχων

Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης και Μπάμπης Στόκας ερμηνεύουν τα τραγούδια του τον Σεπτέμβρη στο «Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων»

The LiFO team, 19.7.2018 | 13:06

Στην επέτειο των 10 χρόνων από τον θάνατο του Μάριου Τόκα το Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” φιλοξενεί μια συναυλία-αφιέρωμα στον καλλιτέχνη για τον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε ότι: «δημιουργεί έργα γνήσια ελληνικά, οι μελωδίες του έχουν κάτι από τον ουρανό, τη θάλασσα, τον ίδιο το βράχο του Άθω».

 

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Μπάμπης Στόκας θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του Κύπριου μουσικοσυνθέτη όπως τα: «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά» κ.ά.

 

Τους ερμηνευτές θα συνοδεύει η ορχήστρα «Μάριος Τόκας» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ηλία Μπενέτου.

 

Συντελεστές

Τραγουδούν: Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας

Φιλική Συμμετοχή: Βασίλης Σκουλάς

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Σύνθεση προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος

Σύμβουλος προγράμματος: Αμαλία Τόκα

Διοργάνωση: Κρίκος

 

Info

10 Σεπτεμβρίου 2018

Προπώληση: viva.gr, ticket365.gr

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) Ισχύει για κρατήσεις έως τις 10 Αυγούστου, 12€ φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 13€ προπώληση , 15€ ταμείο (το βράδυ της συναυλίας)

Οδηγός Μουσικής