ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2013 | 03:48

Φασιστα!

Φασιστα! Για καθε εναν μεταναστη που κακομεταχειριζεσαι θα περιθαλπτω 10!! !!Ρε παιδια δεν ειναι πολλοι απλα ειναι οργανωμενοι-για καθε ¨δραση" που κανουν ας κανουμε μια αντιδραση. Χωρις βια! Εξω απο τους Γιατρους του κοσμου για να απειλησουν αυτοι? ομαδα περιφρουρησης με βροντερα ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ εμεις. Και η αδιαφορια ειναι συνενοχη-επιτελους! Και σεις ρε φιλοι που ψηφισατε χ.α.δεν ειστε πατριωτες ουτε και κανετε κατι καλο για την χωρα μας. Διασυρετε την χωρα με τον χειροτερο τροπο-δεν γινεστε πατριωτες ετσι. Διασυρετε παγκοσμιως την χωρα και καρφωνετε αλλο ενα καρφι στην ανθρωπια, την συμπονοια και την ευαισθησια του Ελληνα. Δεν μπορει οι Ελληνες να ειναι ρατσιστες-κανενας Ελληνας! Σταματηστε να πληγωνετε κ αλλο αυτη την χωρα και να κανετε κακο στην φημη και την εικονα της. Σας εκλιπαρω!!! Μην δινετε αλλη μια κλωτσια για να παει ακομα πιο κατω αυτος ο περηφανος λαος!Καθε φορα που γινετε ενα περιστατικο βιας εναντιον μεταναστων κ ανημπορων ανθρωπων καρφωνετε ενα ακομα καρφι στην καρδια μας. Μη παρακαλω σας μην, ξεφτιλιζεται αλλο την χωρα μου... Σας εκλιπαρω μη! Λογικευτειτε πριν πληρωσουμε ολοι μαζι την απερισκεψια σας. Γιατι γι αυτα τα εγκληματα που κανετε τωρα θα τιμωρηθουμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες με καποιον τροπο και μαλιστα επι 100.... Σας εκλιπαρω δεν μπορω να κλαιω αλλο για την σκληροτητα κ την απανθρωπια σας..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή τα επιχειρήματα σου είναι:-Mην είστε ρατσιστές επειδή διασύρετε την χώρα και χαλάμε την φήμη μας-Οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι ρατσιστές-Και ότι άμα είστε ρατσιστές θα την πληρώσουμε όλοι Χ100.Χτυπάς το πρόβλημα απο την ρίζα ;pH Ελληνική σκέψη που γέννησε αυτό που είμαστε περίφανοι σήμερα, ξεκινάει με το να μπορείς να αναγνωρίσεις και να ακούς την αλήθεια του άλλου.
Scroll to top icon