ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2013 | 19:32

Σεξ για πρώτη φορά

Είμαι ομοφυλόφιλη είκοσι χρονών.Δεν έχω κάνει μέχρι τώρα σεξ.Θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω την ερωτική μου ζωή, νιώθω έλξη για κάποιες κοπέλες κυρίως μεγαλύτερες αλλά φοβάμαι και ντρέπομαι να το εκδηλώσω γιατί ακριβώς δεν έχω την παραμικρή εμπειρία στο σεξ.Το γεγονός οτι έχω περάσει την ηλικία που γίνεται πρώτη φορά συν το οτι έχω ενδιαφέρον για μεγαλύτερα (και πιο έμπειρα) άτομα, με κάνει να ντρέπομαι τρομερά και να έχω μεγάλη ανασφάλεια.Όλο αυτό με τραβάει όλο και περισσότερο πίσω και φοβάμαι πως όσο μεγαλώνω θα γίνεται ακόμα και πιο δύσκολο...Και δεν έχω καμία ομοφυλόφιλη φίλη να το συζητήσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τον μην εχεις καποιο "κοντινο" προσωπο οντως κανει τα πραγματα να φαινονται πιο δυσκολα. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα σημερα με το ιντερνετ, θα μπορουσες ισως να ενταχθεις σε μια κοινοτητα online και να ξεκινησεις απο εκει. Αν δεν εισαι του "chat" , ενας καλος τροπος ειναι να παρεις μερος στο pride σαν εθελοντρια,το color youth κλτ. Με αυτον τον τροπο θα γνωρισεις αλλα gay ατομα! Οσο αφορα το "έχω περάσει την ηλικία που γίνεται πρώτη φορά" δεν υπαρχει ηλικια που γινεται πρωτη φορα! Το να εισαι gay σε μια κοινωνια σαν την δικη μας ειναι δυσκολο απο μονο του. Δεν ειναι ευκολο να βρεις αλλους ανθρωπους και να μοιραστεις πραγματα. Οι gay ειναι παντου (στο υπογραφω αυτο) αλλα σχεδον κρυβονται. Δοκιμασε τα gay μαγαζια..ειναι τα μονα μερη που ειναι ανθρωποι μπορουν να φερονται οπως αισθανονται γιατι δεν νιωθουν απειλη.Τελος, το οτι σου αρεσουν μεγαλυτερες κοπελες εισαι τοσο κακο οσο αρεσουν σε καποιον/α οι ανθρωποι με μακρια μαλλια. Φιλικα :)
Scroll to top icon