Ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ - Τον πήγε η πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ

Ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ - Τον πήγε η πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ Facebook Twitter
0

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, εισήχθη ξανά ο Μπεν Άφλεκ. 

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει το διάσημο Αμερικανό ηθοποιό να κάθεται σε άσχημη κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγός του έφτασε στο σπίτι του πατέρα των παιδιών της λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μαζί με μια γυναίκα που μεταδίδεται πως είναι η δικηγόρος της.

Μετά από συζήτηση με τον ηθοποιό αποφάσισε να τον μεταφέρει η ίδια στην κλινική αποτοξίνωσης, ενώ ο ηθοποιός, σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο που μίλησε στον Τύπο, φέρεται να παραδέχτηκε τελικά πως έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Είναι η τρίτη φορά που ο Μπεν Άφλεκ θα περάσει τις πύλες κλινικής αποτοξίνωσης. 

Χθες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Άφλεκ από τη συγγραφέα Λίντσεϊ Σούκους μετά από τις φήμες για ξέφρενο πάρτι του ηθοποιού με 22χρονο μοντέλο του PlayBoy.

Η Γκάρνερ είχε χωρίσει με τον Αμερικανό ηθοποιό το 2015, εν μέσω ερωτικού σκανδάλου με την νταντά των παιδιών τους, ενώ το διαζύγιο τους βγήκε μόλις πέρυσι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM