Γερμανός τραγουδιστής αυτοκτόνησε πηδώντας από κρουαζιερόπλοιο

Γερμανός τραγουδιστής αυτοκτόνησε πηδώντας από κρουαζιερόπλοιο Facebook Twitter
0

Το ναυτικό του Καναδά τερμάτισε την έρευνα για τον εντοπισμό ενός νεαρού Γερμανού, ανοιχτά γκέι τραγουδιστή, που φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από ένα κρουαζιερόπλοιο, θεωρώντας τον πλέον νεκρό. 

Ο 33χρονος Daniel Küblböck, αγαπημένος τραγουδιστής της ποπ στη Γερμανία, ήταν επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο AIDAluna, που ταξίδευε το πρωί της Κυριακής από το Αμβούργο προς τη Νέα Υόρκη.

Η Aida Cruises είπε πως είδαν έναν επιβάτη να πηδά από το πλοίο στη θάλασσα. Κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως αυτός που αγνοούνταν ήταν ο Küblböck.

Για τον εντοπισμό του επιστρατεύθηκαν ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο παρακολούθησης αλλά και διάφορα πλοία του ναυτικού, που από την Κυριακή πραγματοποιούσαν έρευνες στη διάρκεια της ημέρας. Την νύχτα αναλάμβανε ένα σκάφος της ακτοφυλακής. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένα σημάδι του 33χρονου. 

«Δυστυχώς ο Daniel Küblböck δεν εντοπίστηκε και λόγω της μειωμένης πιθανότητας να επιβίωσε δεδομένης της θερμοκρασίας του νερού αυτήν την εποχή του χρόνου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε τις έρευνες», δήλωσε εκπρόσωπος του καναδικού ναυτικού. 

Ο νεαρός τραγουδιστής, που ταξίδευε μόνος, έγινε γνωστός στη Γερμανία μετά τη συμμετοχή του στην σεζόν 2002-2003 του μουσικού ριάλιτι «Germany Seeks the Superstar». 

Τον περασμένο μήνα ο Küblböck είχε δημοσιεύσει ένα αινιγματικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook, στο οποίο μιλούσε για την μάχη που δίνει με την ψυχική ασθένεια. 

«Αγαπητοί θαυμαστές, δυστυχώς δεν καλυτερεύω ούτε σωματικά ούτε πνευματικά. Εξακολουθώ να παλεύω με τον πόνο όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες», ανέφερε στο μήνυμά του, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί. 

Με πληροφορίες από Guardian και Queerty

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ