Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ

Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ Facebook Twitter
5

Πάνω από 300 άτομα, κυρίως γυναίκες, αλλά και η ηθοποιός Έιμι Σούμερ και το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι συνελήφθησαν την Πέμπτη σε μεγάλη διαδήλωση εναντίον Μπρετ Κάβανο, στην Ουάσινγκτον.

Η διαδήλωση έγινε έξω από κυβερνητικό κτίριο καθώς σήμερα αναμένεται η επικύρωση του διορισμού του Μπετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Συνέλαβαν σε διαδήλωση το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό Έιμι Σούμερ Facebook Twitter
 

Η ηθοποιός Έιμι Σούμερ, με σημαντική δράστη στο φεμινιστικό κίνημα Time's Up συνελήφθη ενώ φωτογραφίες των δύο διάσημων γυναικών από τη στιγμή της σύλληψής τους δόθηκαν στη δημοσιότητα.

H Έμιλι Ρατακόφσκι δημοσίευσε φωτογραφία της με πλακάτ και δηλώνει πως συνελήφθη. Στο ποστ της αναφέρει πως ο Κάβανο κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις και δεν μπορεί να διοριστεί σε μια τέτοια θέση.

Σήμερα πάντως αναμένονται νέες διαδηλώσεις καθώς οι διαδηλωτές δηλώνουν πως δεν πτοούνται από τις συλλήψεις.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM