ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2013 | 22:24

εδώ και καιρό...

έχω την αίσθηση πως κοιμάμαι και βλέπω ένα όνειρο, αργό, δύσκολο, στο οποίο τίποτα δεν μου βγαίνει και τίποτα δεν είναι όπως το θέλω... και λεω που θα πάει, κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και θα αρχίσω να ζω... αλλά αυτή η στιγμή δεν έρχεται γαμώτο!
2
 
 
 
 
σχόλια
κανεις δεν ειναι απο τη φυση του αρνητικοςμολις σταματησεις να φοβασαι ξεκινας να ζειςτο οτι ρισκαρεις ειναι καλο,αλλα σταματα να το βλεπεις σαν ρισκο,τι εχεις να χασεις;και βεβαια ειναι καλο σημαδι,αν ψαχνεις για σημαδια,αλλα ουτε αυτα χρειαζονται,κατα βαθος ξερεις,ετσι δεν ειναι; :)
οσο τα θελω σου ειναι πολυ,πολυ συγκεκριμενα παντα ετσι θα νιωθειςαπο την αλλη,οταν θα αρχισεις να ζεις και να αξιολογεις τις εμπειριες σου,οχι βασει προσδοκωμενου αποτελεσματος,ολα θα αρχιζουν να αλλαζουνπρωτα σταματαει να σε νοιαζεικαι μετα ερχονται ολα και αρχιζεις να απολαμβανειςrelax :)
Scroll to top icon