ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2013 | 00:29

Οχι

Καλα λενε και μας λενε καριολες οι Αντρες κατι ξερουν.Υ.Γ. : πριν πατησετε δεν ταυτίζομαι οι γυναικες βεβαιωθειτε καλα οτι δεν ισχύει.
1
 
 
 
 
σχόλια
προφανως αναφερεσαι σε γεγονοτα απο την προσωπικη σου ζωη και μαλλον σε οτι εχει να κανει με το αλλο φυλοχωρις να εχω μαντικες ικανοτητες ,μπορω να υποθεσω πως εννοεις μικρες "κακιες" και σκληροτητες,ή τις φορες που εσυρες καποιον τυπο που δεν σε πολυενδιεφερε για να παρεις τα πανω σου ή κατι αναλογο τελοσπαντων(παιγνιδια εξουσιας,εντυπωσεων και του μυαλου)αυτο διδαχθηκες απο ατομα(και των δυο φυλων)σαν αυτα που σε βριζουν αυτη τη στιγμη,ετσι μας μαθανε οτι παιζεται το παιγνιδι.εκανες την αυτοκριτικη σου,κρατα την στο πισω μερος του μυαλου σου,για μελλοντικη χρηση και ξαναφερε την στην επιφανεια μολις νιωσεις οτι "ξανακυλας"καθε νεα αυτοανακαλυψη εχουμε την ταση να την απλωνουμε παντου,στην επομενη θα ξερεις καλυτερακαι μην ξεχνας οτι οι στερεοτυπικοι ρολοι επιβιωνουν μονο οσο ειμαστε προθυμοι να τους παιξουμε :)
Scroll to top icon