ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2013 | 18:58

Προσεχώς Φαντάρος (?)

ΚαλησπέραΣήμερα με ενημέρωσαν απο το σπίτι οτι ήρθε το χαρτί κατάταξης στο στρατό. Πρέπει λοιπόν να βρισκομαι στην Σπάρτη σε 2 βδομάδες.Το πρόβλημα είναι οτι μένω στο εξωτερικό εδώ και 4 χρόνια, και το να παρουσιαστώ αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο, αφού θα πρέπει να αφήσω την δουλειά μου και άλλες εκρεμότητες. Δεν ξέρω ποιες είναι οι διαδικασίες και τι πρέπει να κάνω. Μπορεί να με συμβουλέψει όποιος βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν?Ευχαριστώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
www.omhroi.grΘα σε κηρύξουν ανυπότακτο και θα σου βάλουν πρόστιμο 6000. Αν το πληρώσεις δεν απαλλάσσεσαι από την θητεία. Έχω φίλο που είναι εδώ και χρόνια στην ίδια φάση με εσένα και μπαινοβγαίνει κανονικά στην χώρα, δεν τον ενοχλεί κανείς. Όταν συμπληρώσεις τα κριτήρια για να θεωρηθείς μόνιμος κάτοικος εξωτερικού λήγει το θέμα εκεί, δεν είσαι ανυπότακτος, και φεύγει και το πρόστιμο. Μην κάνεις το λάθος να παρουσιαστείς από φόβο, ενημερώσου πρώτα. Τσέκαρε την ιστοσελίδα που σου έγραψα πιο πάνω και μην ψαρώσεις με την τρομολαγνεία που θα σου πλασάρουν μερικοί. Οι περισσότεροι είναι ανενημέρωτοι για τέτοια θέματα και αναπαράγουν παπαριές που δεν ισχύουν.
Scroll to top icon