ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2013 | 11:31

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ....

...που δε θα παει.Δε το θελησε ποτε, δε το ποθησε ποτε.Οσοι το θελησαν και το ποθησαν ανοιξαν τα φτερα τους και πεταξαν μακρια.Στην 1η τους δοκιμη πρωτη αυτη η χωρα τους τσακισε κ τους κατατροπωσε...Εναμιση χρονο δουλευω ανασφαλιστη.Αν συμβαλλω στη μαυρη εργασια???Εμαλλον θα συμβαλλω και γω...και ποσοι αλλοι ακομα.Αλλα εχω παιδι απο πισω και δε παλευεται αλλιως.Και που να απευθυνθω?Ο μαυρεργοδοτης εχει λαδωμενους τους παντες.Θες ΙΚΑ?Θες ΣΔΟΕ?Θες μπατσους?Διαλεξε εσυ κατηγορια.90 μαγαζια τα μισα χωρις βιβλια, τα αλλα μισα χωρις αδεια.ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ.Προστιμο απο ΣΔΟΕ 400.000.Μπηκαν οι 3 εφοριακοι μεσα, πηραν ο καθενας απο 30.000 κ μη τους ειδατε...Την Τριτη που μας περασε μεσα στη νυχτα εδιωξε 30 ανθρωπους Χωρις ειδοποιηση, χωρις τσιπα, χωρις τιποτα.Ενας νεοπλουτος του κωλου.Μια βδελλα.Γιατι δουλευω στη βδελλα???Γιατι πρωτον δεν εχω αλλη επιλογη, κ δευτερον σε ποια λαδωμενη κρατικη υπηρεσια να παω να τον καταγγειλω...Ε???
1
 
 
 
 
σχόλια
τα ιδια και εδω... βεβαια το καταχαρηκα οταν του εσκασε το σδοε και εδωσε 50 χιλιαρικα μαυρα φυσικα αλλα ολοι πιστευαν οτι το εκανα εγω!
Scroll to top icon