ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2013 | 02:06

Αναρωτιέμαι αν θα "ριξω" μια κοπελα.

Λοιπόν δεν θα αναλωθώ σε κλασσικά ερωτημάτα του στύλ τι κάνω για να την προσεγγίσω κτλπ. Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα μου αρέσει μια κοπέλα απο την σχολή , έστω λοιπόν ότι την προσεγγίζω και έστω ότι τα φτιάχνουμε αντιμετωπίζω το εξής θέμα είμαι άφραγκος . Την κοπέλα δεν θα μπορώ να την βγάζω πουθενά ,είναι φυσιολογικό να ξενερώσει άγρια και φένεται πολύ κλασάτη γκόμενα , επίσης δεν έχω αυτοκίνητο μετακινούμαι με τα λεωφορεία και μένει σχετικά μακριά . Τι, θα πηγαίνουμε πχ σινεμά με το λεωφορείο ;;;; Επίσης να αναφέρω ότι είναι κλάσσεις ανώτερη εξωτερικά απο μένα και μάλλον θα με μπανίσει έτσι και αλλιώς. Δεν το κόβω να έχω και πολλές πιθανότητες και μάλλον θα καταλήξω να στεναχωριέμαι όλη μέρα στο κρεβάτι μου αλλά είναι τόσο όμορφη που την σκέφτομαι συνέχεια. Δεν ξέρω τι να κάνω και είμαι 22 ετών χωρίς σχέση για χρόνια .
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι καλε ενω ακομα καλα καλα δεν εχεις βγει με την κοπελα εχουμε φτασει ηδη στο να σε παραταει??Αρχικα θα συμφωνησω στο οτι ενας ανδρας δεν κρινεται απ την εξωτερικη του εμφανιση,κι ουτε απ το πορτοφολι. Αυτο που μετραει ειναι το πως της μιλας,το πως ειναι η γλωσσα του σωματος σου οταν εισαι με εκεινη,η χημεια που εχεις με τον αλλο, το λεγομενο κονεξιον!!Το οτι ακομα κι αν δεν την πας σε καποιο μισελιν εστιατοριο και την πας πχ βολτα στην παραλια, θα περασετε το ιδιο ομορφα!! Δεν χρειαζεται να ξοδευεις μια περιουσια για να την πας βολτες (ειναι γλυκεια σαν σκεψη) αρκει να εχεις φαντασια και καλη διαθεση!!
Μην παίρνεις σοβαρά τα κολλήματα που τρως ανά περιόδους. Είναι από την αγαμία. Βέβαια αυτό είναι καλό σημάδι, δείχνει ότι είσαι υγειής. Άλλες γκόμενες δεν έχει η σχολή σου? Καμία που να σε παίρνει να πας να της μιλήσεις? Γενικότερα μιλάς σε γκόμενες?
Scroll to top icon