ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2013 | 04:19

Ρε..λες?

Αφού υποτίθεται είμαι ερωτευμένη με τη σχέση μου, γιατί πιάνω τον εαυτό μου κρυφά να είναι ενθουσιασμένος από την ώρα που άκουσε ότι θα έρθεις για επίσκεψη το σαββατοκύριακο??
1
 
 
 
 
σχόλια
Επειδη και εγω νομιζω πως τα εχω παιξει (!) :-) πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τη σχεση μας. Εγω πχ εχω οντως μια πολυ καλη κ πολυ ισορροπημενη σχεση, προβληματα δεν εχουμε μεσα σε αυτη, παθος εχουμε (το νορμαλ υστερα απο 5 χρονια) και χιουμορ επισης εχουμε. Ουτε σκεφτομαι οτι θελω να χωρισω κτλ.ΑΠΛΑ κ εγω εναν τετοιο ενθουσιασμο τρεφω για καποιο γνωστο μου προσωπο, οταν τον βλεπω στη δουλεια, οταν μιλαμε, οταν κανουμε πλακα.. κτλ.. Δημιουργειται ενα αλλο ειδους παθους που δεν ξερω πως να το περιγραψω...Οποτε μην το πολυσκεφτεσαι... μαλλον τα εχουμε παιξει !! :-p :-p (οταν υποτιθεται οτι δεν υπαρχουν αλλα προβληματα στη σχεση που να σε κανει να σκεφτεσαι οτι κατι δεν παει καλα).
Scroll to top icon