ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2013 | 20:33

Ούτε καν εξομολόγηση!

Λοιπόν παίδες παρόλο που δεν κάνω εξομολόγηση για το πως θα κάνω στοματικό στην κοπέλα μου η ότι άλλη βλακεία έχω διαβάσει θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας!Αν και 19 χρονών δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο λογοτεχνικό,ποιήμα,πεζό κλτπ είπα να κάνω μια αρχή καθώς αυτές τις μέρες έχω φάει μια πετριά στο κεφάλι του τύπου τι κάνει η γενία μου γιατί δεν διαβάζουμε βιβλία και ασχολούμαστε πιο πολύ με το facebook παρά με την δικία μας καλλιέργεια οπότε θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια ωραία βιβλία από έλληνες και ξένους συγγραφείς λάβετε υπόψιν σας πως τα μόνα βιβλια που έχω διαβάσει εκτός σχολείου ήταν κάτι λογοτεχνικά για τα αγγλικά :P ευχαριστώ εκ των προτέρων!
4
 
 
 
 
σχόλια
εγώ θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο παζάρι βιβλίου ή σε μαγαζάκια όπου πωλούν μεταχειρισμένα ή και σε πάγκους ακόμα διότι εκεί βρίσκεις και παλαιότερες εκδόσεις και μπορείς να εφοδιαστείς και περισσότερα με λίγα χρήματα.Διότι εδώ που τα λέμε όταν το μέσο κόστος ενός βιβλίου είναι 16 ευρώ για έναν αρχάριο που θέλει μια μέση γκάμα για να αρχίσει είναι μεγάλο το κόστος.Οπότε επιλέγεις καλύτερα έτσι και αν δε σου αρέσει δεν κλαις και τα λεφτά σου.Η Διδώ Σωτηρίου είναι μια καλή επιλογήΗ Λένα Μαντά επίσηςτώρα επειδή είσαι και νεαρός τα γούστα σαφώς διαφέρουνεγώ πάντως σε κάθε ηλικία διάβαζα διαφορετικό είδος βιβλίωννεαρή διάβαζα πιο περιπετειώδη βιβλίατώρα διαβάζω πιο λαογραφικά και ανθρωπινες ιστορίεςΕΣΥ θα καθορίσεις τις επιλογές σουτι σε ενδιαφέρει περισσότερο δεν ξέρεις?άρχισε από τους κλασικούς
Camus "Ο ξένος" και "Ο επαναστατημένος άνθρωπος"Marquez "100 χρόνια μοναξιάς"Orwell "1984" ή "Η φάρμα των ζώων"Reich "Άκου ανθρωπάκο"Kerouac "Στον δρόμο"Dostoevsky "Έγκλημα και Τιμωρία"Kafka "Η μεταμόρφωση"Kundera "Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι"Steinbeck "Τα σταφύλια της οργής" και το "Ανατολικά της Εδεμ"Wilde "Tο πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι"Cortazar "Το κουτσό" (πραγματικά υπέροχο!)Nabokov "Λολίτα"Woolf "Ο φάρος"Pamuk "To όνομά μου είναι κόκκινο"Henry Miller "Ο τροπικός του καρκίνου" και ο "Ο τροπικός του Αιγόκερω"Thomas Mann "Το μαγικό βουνό"Sartre "Η ναυτία"Bukovski "Ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας"Αυτά τα ολίγα από πεζογραφία. Τώρα από ποίηση που ν' αρχίσουμε και που να τελειώσουμε... Baudelaire, Mallarme, Eluard, Edgar Allan Poe, Sarah Kane, Sylvia Plath, Anne Sexton, Majakovskij, Λειβαδίτης, Γώγου, Ελύτης, Σεφέρης, Καβάφης, Αναγνωστάκης και πολλοί, πολλοί άλλοι! Όποια ποιητική συλλογή τους πιάσεις στα χέρια σου θα είναι υπέροχη. Αν χρειαστείς φιλοσοφία (εδώ κολυμπάμε στα βαθιά)δώσε σήμα.Καλή ανάγνωση.
Τι τραγικο σχολιο ρε Διογενη! Εγω θα προτεινα εκτος αυτών που έχουν αναφερθεί και Χεμινγουει (Αποχαιρετισμός στα όπλα), Φιτζέραλντ (Ο μεγάλοσ Γκάτσμπυ), to Brave New world, Τα σταφύλια της οργής του Στάινμπεκ και Ayn Rand (Atlas: Shrugged, The Fountainhead, Anthem, We the Living). Υπάρχουν πολλά ακόμα όμως. Αν μας έλεγες τι σου αρέσει θα ήταν ευκολότερο.
Scroll to top icon